Extra services

Welke extra services leveren wij nog meer?

Haal en breng services

extra services

Bent u niet in staat uw iPhone, iPad of iPod bij ons langs te brengen of vind u het gewoon makkelijk als hij gehaald en gebracht wordt? Dan bent u bij iPhone Reparatie Twente aan het juiste adres.

Woont u in Enschede of Haaksbergen dan komen wij uw toestel gratis ophalen en wij brengen uw toestel na reparatie weer bij u terug. Woont u buiten Enschede of Haaksbergen dan kunnen wij uw toestel ook halen en brengen maar rekenen dan een toeslag van € 0,19 per km. Als extra service kunt u vervolgens zowel contant als per pin betalen.

On-site reparaties

Speciaal voor bedrijven hebben wij de On Site Reparatie Service. Via onze website of telefonisch neemt u contact met ons op en wij plannen de reparatie afspraak op korte termijn in. Wij komen bij u aan de zaak om de reparatie aan uw iPhone, iPad of iPod professioneel uit te voeren.

11110767_823225661088052_2039604695717790350_n

Voor deze service rekenen wij in Enschede en Haaksbergen geen toeslag. Woont u buiten Enschede of Haaksbergen dan kunnen wij ook bij langs komen maar dan zijn de kosten € 30,00 excl. BTW plus € 0,19 per km. Als extra zakelijke service kunt u, na goedkeuring, betalen op rekening.

Schade is vaak verzekerd

Heeft u uw iPhone, iPad of iPod Touch in huis laten vallen en heeft u daardoor schade aan uw toestel. Wat veel mensen niet weten is dat u vaak voor deze schade bent verzekerd door uw inboedelverzekering. Wij horen regelmatig van onze klanten dat valschade wordt verzekerd door de verschillende grote verzekeringsmaatschappijen. U ontvangt van ons altijd een officiële factuur, deze is noodzakelijk ter controle voor de verzekering. Wilt u zeker weten of uw schade onder de inboedelverzekering valt ? Neem dan contact op met uw verzekeringsmaatschappij of verzekeringsagent.

Voor uw gemak hebben wij hieronder alvast een link geplaatst naar een aantal verzekeringsmaatschappijen.

OHRA Inboedelverzekering
Interpolis Inboedelverzekering
Unive Inboedelverzekering
Ditzo Inboedelverzekering
FBTO Inboedelverzekering
ING Verzekeringen
ABN AMRO Inboedelverzekering

iPhone Reparatie Twente

Bezoekadres
Haaksbergerstraat 313
7545 GJ Enschede

Contact

T 053 - 478 09 69
E info@iphone-reparatie-twente.nl

Openingstijden

Ma t/m Vrij: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 14.00 uur
Zondag: Gesloten
Vanaf 1 maart 2019 zijn wij op zaterdag gesloten